Predsjednik Skupštine opštine Bijelo Polje Abaz Dizdarević i direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić priredili su danas prijem za predstavnike Crnogorskog olimpijskog komiteta na čelu sa predsjednikom Dušanom Simonovićem i suvlasinika kompanije Bravera Petra Veličkovića,  koji su boravili u Bijelom Polju povodom Olimpijskog karavana.

Predsjednik Dizdarević  kazao je da je Bijelo Polje bilo i ostalo rasadnik talenata.

-Zasluženo je ovaj karavan počeo iz Bijelog Polja, ako uzmemo u obzir sve sportiste koji su ovdje ponikli, a napravili su međunarodne karijere, rekao je Dizdarević i izrazio zahvalnost našim sugrađanima braći Veličković što su omogućili da se karavan  održi i u našeg gradu.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović zahvalio se Bijelom Polju  koje je uvijek podržavalo sve sportske manifestacije.

-Svako značajno sportsko takmičenje podržava i Sport Vision vlasništvo  braće Veličković, na čemu smo im zahvalni. U susret Igrama malih zemalja koje će se održati uglavnom u opštinama južnog regiona, imali smo potrebu da ovaj kravan krene baš iz Bijelog Polja grada sporta i značjanih sportista, kazao je predsjednik COK-a

Prvi primjerci  sportske opremae koju će naši sportisti nositi na Igrama malih zemalja uručeni su danas čelnicima Bijelog Polja.