Predsjednik Opštine Bijelo Polje, Petar Smolović uručio je nove legitimacije službenicima Komunalne policije i najavio da će u narednim danima ova služba dobiti još jedno terensko vozilo neophodno za rad.

Na radnom sastanku sa načelnikom Dušanom Draškovićem i komunalnim policajcima, predsjednik Smolović je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom ove službe koja je, prema njegovim riječima uvela red u gradu.

“U toku prošle i ove godine ostvaren je ogroman napredak u efikasnosti Komunalne policije. Više se radi na terenu, a to znači i veći broj direktnih kontakata sa građanima, posebno sa onima koji krše komunalni red. Zato ćemo i u narednom period raditi na poboljšanju uslova za vaš rad” – poručio je predsjednik Smolović, komunalnim policajcima.

Načelnik Komunalne policije Dušan Drašković se zahvalio predsjedniku Smoloviću na svemu što je uradio za ovu službu u prethodnom period, koja je već sada među najbolje opremljenim službama u Crnoj Gori. On je podsjetio da je pored novih uniformi Komunalna policija dobila i Tetra sistem za komunikaciju.