Predsjednik Opštine Bijelo Polje, zajedno sa direktorom Centra za sport i rekreaciju Markom Maslovarićem upriličio je danas prijem za mladog košarkaša Marka Kljajevića i člana stručnog štaba reprezentacije Crne Gore Vladimira Lakčevića, koji su sa mladom reprezentacijom osvojili bronzanu medalju na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Podgorici.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što imamo uspješne sportiste iz Bijelog Polja, a posebno me raduje kada igrači i treneri iz Bijelog Polja zavrijede poziv da budu dio nacionalne selekcije. Vjerujem da će se Marko u narednim godinama pridružiti bjelopoljcima koji nastupaju u seniorskoj reprezentaciji, dok se Vlado nakon velikih uspjeha kao sportista sada ostvaruje i kao trener” – istakao je predsjednik Smolović.

Za ostvareni rezultat na Evropskom prvenstvu Centar za sport i rekreaciju i Opština su obezbijedili premiju za Kljajevića i Lakčevića, koji su se zahvalili predsjedniku na prijemu i prenijeli utiske sa nedavno završenog prvenstva na kojem je Crna Gora ostvarila najbolji rezultat u istoriji.