Sprovođenjem aktivnosti planiranih Strategijom razvoja sporta opštine Bijelo Polje za period 2017. – 2021., Centar za sport i rekreaciju je za potrebe građana, a naročito mladih, krenuo u realizaciju adaptacije otvorenih sportskih terena na području grada.

Nedavno je uređena sportska površina – poligon za male sportove u dvorištu OŠ “Risto Ratković”, gdje su postavljeni koševi i golovi sa pratećom opremom.

“Ovo je prilika da unaprijedimo uslove kako za rekreativce, ali i da unaprijedimo uslove za održavanje časova fizičkog vaspitanja. Lokalna uprava i Centar za sport i rekreaciju će u narednom periodu raditi na stvaranju uslova za izgradnju novih, ali i adaptaciju postojećih otvorenih terena u našoj opštini” – kazao je Marko Maslovarić, direktor Centra za sport i rekreaciju.

Direktor OŠ “Risto Ratković” Sreto Pavićević je zahvalio na vrijednoj donaciji Centru za sport i rekreaciju, sa kojim je realizovana još jedna značajna aktivnost za učenike ove gradske škole.

“Želio bih da napomenem da u Opštini Bijelo Polje i Centru za sport i rekreciju imamo već odavno jednog velikog prijatelja i dobrog partnera u brojnim projektima” – rekao je Pavićević.