Centar za sport i rekreaciju Opštine Bijelo Polje u subotu 27. novembra organizuje seminar “Fizička priprema sportista” za trenere iz našeg grada.

“I ove godine smo obezbijedili eminentne stručnjake da budu predavači na seminaru. Pored profesora Fakulteta za sport i fizičku kulturu iz Nikšića, institucije koja je ove godine partner našeg seminara dogovorili smo da svoja znanja bjelopoljskim trenerima prenese profesor Miljan Šile Grbović, kondicioni trener košarkaške reprezentacije Slovenije i velikog broja košarkaških i odbojkaških klubova” – kazao je direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić i dodao da će ove godine svoj segment na seminaru imati i Bjelopoljac Marko Joksimović.

Seminar je podijeljen na dva dijela, teorijski i praktični, dok će svi učesnici dobiti sertifikate kao potvrdu o učešću na seminaru i stečenim znanjima.

“Spoj savremenih teorijskih i praktičnih iskustava u oblasti kondicione pripreme je integralni osnov za planiranje sportskog treninga i praćenja sportske forme.  Želja nam je da nastavimo permanentnu edukaciju, kojom bi treneri imali mogućnost da kontinuirano nadograđuju svoja znanja i na adekvatan način prate savremene principe i pravce razvoja sportskog treninga.  Koristim ovu priliku da pozovem sve trenere iz Bijelog Polja da budu aktivni učesnici ovog seminara” – zaključio je Maslovarić.

Informacije o Seminaru na  email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; tel: 050/484-633 JU Centar za sport i rekreaciju.

OBRAZAC ZA PRIJAVU MOŽETE PREUZETI OVDJE