Trener košarkaša Jedinstva Dušan Dubljević rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Studentskog centra, ali da se nada da će njegov tim uz podršku navijača odigrati dobar meč.

“Sa rezultatske strane ne možemo biti nezadvoljni učinjenim do sada, imamo dvije pobjede i dva poraza i sada imamo težak raspored koji treba izdržati. Ekipa Derbija koja nam dolazi je ABA-ligaška ekipa i pozivnica za navijače da vidi tu ekipu gdje će dosta tih igrača doći da igra protiv nas” – kazao je šef struke bjelopoljaca.

Dubljević ističe da se od starta sezone susreću sa povredama igrača i da su prošle nedjelje trenirali sa 7 igrača čitave nedjelje, što se osjetilo u finišu meča protiv Primorja u prošlom kolu.

“Iskoristićemo pauzu nakon ovog kola kada nam se vrati Bakić da se pojačamo na još jednoj poziciji, pošto nas je Brajković napustio. Nakon toga se nadam da ćemo biti kompletni i te dvije nedjelje koje imamo slobodne da treniramo i spremimo se za dvije derbi utakmice koje nas nakon toga očekuju protiv Lovćena na Cetinju i Sutjeske u Bijelom Polju” – zaključio je Dubljević.

Talentovani bek Jedinstva Marko Kljajević je istakao da je SC Derbi veoma dobra ekipa, koja nastupa u najkvalitetnijem regionalnom takmičenju.

“Želimo da pružimo jak otpor i pokažemo da posjedujemo kvalitet. Očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu, ali se nadam da ćemo uz podršku publike odigrati dobar meč i ukoliko se ukaže prilika iznenadimo favorizovanog protivnika” – kazao je bek Jedinstva Marko Kljajević.

Košarkaši Jedinstva sjutra (četvrtak) u dvorani Nikoljac od 18 časova dočekuju ekipu Studentskog centra, u meču petog kola I A MCKL.