JU Centar za sport i rekreaciju Opštine Bijelo Polje i ove godine bira najbolje sportiste i organizacije u kategorijama: "Najbolji sportista", "Mladi perspektivni sportista", "Sportska ekipa godine", "Sportski radnik godine" i "Trener godine".

"Sportske organizacije predlažu sportiste i sportske radnike koji svoje djelovanje ostvaruju na teritoriji Opštine Bijelo Polje, kao i sportske organizacije čije je sjedište na teritoriji Opštine Bijelo Polje, a koji su postigli zapažene rezultate u 2023. godini. Sportske organizacije dostavljaju po jedan predlog, u skladu sa kategorijama navedenim u Javnom pozivu. Predlog za priznanje mora biti obrazložen i dostavljen JU Centru za sport i rekreaciju u roku od 15 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli JU Centra za sport i rekreaciju Bijelo Polje i na sajtu Opštine Bijelo Polje" - navodi se u Javnom pozivu.

Prijave dostaviti na adresu JU Centar za sport i rekreaciju Bijelo Polje, ulica Neđeljka Merdovića br. 13, 84000 Bijelo Polje Crna Gora putem pošte ili lično.

Sve informacije u vezi sa Javnim pozivom moguće je dobiti u prostorijama JU Centra za sport i rekreaciju, svakog radnog dana u periodu od 07:00 do 15:00 časova.