U cilju sprovođenja mjera za sprječavanje infekcije izazvane novim korona virusom i Uputstva o kontrolisanom procesu rada koje je donio predsjednik Opštine Bijelo Polje

Uprava javnih prihoda Opštine Bijelo Polje

Obavještava poreske obveznike

 Obavještavamo poreske obveznike:

 – Pravna lica koja posjeduju nepokretnosti na teritoriji opštine Bijelo Polje, da poresku prijavu na obrascu PPN 2, sa stanjem na dan 31.12.2019. godine, mogu dostaviti na mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

– Fizička lica koja posjeduju nepokretnosti na teritoriji opštine Bijelo Polje, a iste nijesu prijavili Upravi javnih prihoda, da poresku prijavu na obrascu PPN1, mogu dostaviti na mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

– Obveznike članskog doprinosa turističkim organizacijama da Bilans uspjeha odnosno poresku prijavu na obrascu PPČD kojom se utvrđuje visina iznosa ostvarenih poslovnih prihoda umanjenih za iznos poslovnih rashoda, pojedinačno za svaku organizacionu jedinicu na teritoriji opštine Bijelo Polje, u kojoj se obavlja turistička, ugostiteljska i/​ili sa turizmom neposredno povezana djelatnost, mogu dostaviti na mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

- Obveznike prireza porezu na dohodak fizičkih lica, da mjesečne prijave na obrascu OPP-ND, mogu dostaviti na mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Obrazac poreske prijave za porez na nepokretnosti za fizička lica - PPN1, možete preuzeti ovdje...pdf

Obrazac poreske prijave za porez na nepokretnosti za pravna lica – PPN2, možete preuzeti ovdje...pdf

Obrazac poreske prijave za članski doprinos - PPČD, možete preuzeti ovdje...pdf

Obrazac poreske prijave za prirez porezu na dohodak fizičkih lica - OPP-ND, možete preuzeti ovdje...pdf

 

Za sve dodatne informacije kontakt telefoni: 050-432 983, 080-999 999 (besplatan broj ), 067-222 372.

 

U Bijelom Polju, 17.03.2020. godine             

 

OPŠTINA BIJELO POLJE

UPRAVA   JAVNIH   PRIHODA