Danas je uručeno 60 paketa pomoći za porodice iz Biokovca, Sadika i Pavinog Polja koji se nalaze u izolaciji, a za šta je sredstva obezbijedila Opština Bijelo Polje.

„Danas smo dostavili 60 paketa pomoći za porodice iz ovih sela koji se sastoji od hrane i sredstava za higijenu. Moram da istaknem da smo u odnosu na prve pakete koje smo dostavili, proširili pakete sa osnovnim namirnicama sa voćem, kafom, slatkišima, dok smo za porodice koje imaju malu djecu dodali pelene i higijenske maramice“ – kazao je Živković.

Iz Crvenog krsta podsjećaju da ova organizacija u saradnji sa lokalnom samoupravom ulaže napore kako bi građani ovih sela imali svu potrebnu pomoć u izolaciji svih ovih nedjelja.

„Ono što mogu istaći je da svakodnevno imamo komunikaciju, kako se Opštinskim timom za zaštitu i spasavanje tako i sa svim predstavnicima mjesnih zajednica i svim građanima ova tri sela. Želio bih da se mještanima zahvalim što poštuju preporuke koje je donijelo Nacionalno koordinaciono tijelo. Potrebno je da to da urade i narednih 14 dana, a da će Opština i Crveni krst uraditi sve kako bi imali svu potrebnu pomoć“ - zaključio je koordinator OO Crvenog krsta, Mašan Živković.

Mještani Biokovca, Sadika i Pavinog Polja iskazali su zahvalnost za podršku i pomoć koju dobijaju od Opštine Bijelo Polje, Crvenog krsta i mjesnih zajednica.