U vanrednim okolnostima za našu zemlju, pa i cijeli svijet, kompanija Sport Vision se, kao dio zajednice u kojoj posluje, priključila naporima Vlade Crne Gore, kako bi pomogla i podržala borbu protiv globalne epidemije novog korona virusa.

"U skladu sa maksimumom naših mogućnosti u ovom trenutku, dali smo skromni doprinos uplatom 20 hiljada eura na žiro-račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Vlade Crne Gore" - naveli su iz ove kompanije. 

Saglasno našim vrijednostima i uvjerenjima, a kao društveno-odgovorna kompanija, stojimo ujedinjeni sa našim medicinskim osobljem, Vladom, institucijama i građanima, u naporima da se ova epidemija suzbije i bolest pobijedi.

„U ime svih zaposlenih, vlasnika i u moje lično ime, dajemo bezrezervnu podršku timu u organizaciji i borbi u ovim teškim trenucima. Poštujući odluke i sprovodeći ih, naša 22 maloprodajna objekta ne rade. Novčanih priliva nemamo, a kapital je bio usmjeren na investicije. Zbog toga, narednih mjeseci ćemo se boriti da naši zaposleni redovno prime platu i pronaći način da to kreditno riješimo" - rekao je Petar Veličković ističući da u ovoj firmi zaposleno 217 radnika i da su odlučili da doniraju sredstva za pomoć Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, iako istovremeno od pojedinih zakupodavaca imaju zahtjeve da bez obzira na stanje u državi plate zakupe.

"Kako bi pomogli, mi smo svoj doprinos dali tako što smo u našem EXTRA RETAIL PARKU svim zakupcima poslali obavještenje da od 15. marta dok ne prođe ovo teško vrijeme nemaju obavezu plaćanja zakupa. Mi za isti prostor imamo zaduženja i kredite koje moramo na neki način vraćati" - naveo je Veličković.

"Ovo obraćanje pišem da bih pokazao da smo svim svojim srcem uz Crnu Goru, uz naše građane i vas. Zahvaljujemo se svim medicinskim radnicima uz želju da svi vidimo u budućnosti i ispravimo grešku i njihova lična primanja budu na daleko većem nivou.  Uz sve što radimo, kao podrška u ovoj borbi, uplaćujemo i iznos od 20.000€ na vaš žiro račun" - zaključio je direktor Sport Vizion kompanije Petar Veličković uz poruku "Da se u zdravlju gledamo. Mi smo ekipa"!