Predstavnici  Opštine Bijelo Polje potpredsjednica Nemša Omerhodžić, rukovodilac Službe za protokolarne poslove Milena Šćekić i rukovodilac Odjeljenja u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu Miloš Kljajević, uručili su danas u susret novogodišnim praznicima poklon paketiće korisnicima Centra za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Tisa, Male grupne zajednice  i udruženja Oaza.

Potpredsjednica Omerhodžić pozdravila je prisutne u ime lokalne uprave i predsjednika Aleksandara Žurića, koji zbog ranije preuzetih obaveza nije mogao da prisustvuje ovom događaju.

-Ovi pokloni su mali znak pažnje u susret Novoj godini. Posebno priznanje odajem zaposlenima za njihov doprinos, trud, profesionalizam i emotivnost koju pokazuju prlikom brige o ovoj djeci. Danas uručujemo poklone korisnicima Dnevnog centru Tisa, Male grupne zajednice i Udruženja Oaza, kazala potpredsjednica Omerhodžić.

Korisnicima Dnevnog Centra Tisa poklone su danas uručili i predstavnici Sindikalne organizacije Uprave policije-područne jedinice Bijelo Polje.

Na poklonima se zahvalio Ensad Omerović direktor Centra za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Tisa, a korisnici Centra su izveli prigodan program.

U Udruženju roditelja djece i omladine sa smetnjama u razvoju ,,Oaza na poklonima su se zahvalili Rasema Hekalo predsjednica ovog Udruženja i Petar Obradović korisnik dnevnog centra Oaza.