Na Dan nezavisnosti Crne Gore 21.maja.2019. godine sa početkom u 14h u prelijepom ambijentu etno sela Bali u Orahovici, održaće se medjunardni bokserski spektakl, dje će učešće uzeti bokseri iz Francuske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.


Spektakl se organizuje u čast Dana nezavisnosti Crne Gore  21.maja pa u to ime organizatori koriste priliku da  čestitaju svim građanima Bijelog Polja i Crne Gore praznik.
-Etno selo "Baly" je investicija koja će značajno upotpuniti ponudu Bijelog Polja, otuda i želja da uložim u moj grad i moju Orahovicu, kaze Dusko Rovčanin domaćin spektakla.
Predstavnik Bokserskog saveza Crne Gore, selektor Boško Drašković kaže: "Drago mi je da se ulaže u boks u Bijelom Polju i da imamo klubove poput BK "Fenix" vrijedne ljude koji su ponos i grada i Crne Gore i našeg saveza".
Trener BK "Fenixa" Mevludin Mulić kaže: "Bjelopoljski zlatni ring je spektakl u pravom smislu, dolaze najveći bokseri, kako iz regiona tako i iz inostranstva. Ugostićemo boksere iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Francuske i Crne Gore, ono što najbolje može da pruži boks u tim zemljama.
Pres konferenciji su prisustvovali i drugi trener BK "Fenix" Draško Kovačević i tim menadžer BK "Baly" iz Beograda  Zoran Krstić.
Organizatori su obezbijedili autobuski prevoz do Orahovice i etno sela "Baly" sa gradske autobuske stanice u terminima 11h , 12h, 13h, i 14h, takođe je obezbijeđen i povratak do grada.
Pokrivitelji turnira su Opština Bijelo Polje i Bokserski savez Crne Gore.