Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) donirao je bjelopoljskoj Opštoj bolnici medicinsku opremu vrijednu 20.000 eura.

Kako je saopšteno, za potrebe Internog odjeljenja donirani su defibrilator, holter EKG-a i holter pritiska, dok su dva monitora za praćenje vitalnih funkcija opredijeljeni za intenzivnu jedinicu koja se nalazi u okviru Službe za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu.

Direktorica Opšte bolnice Bijelo Polje dr Biserka Bulatović zahvalila se na vrijednoj donaciji kompaniji CGES i izrazila uvjerenje da će se trend ulaganja u bjelopoljsku bolnicu biti nastaviti i u narednom periodu.

“Ova donacija je potvrda da je društvena odgovornost prisutna u crnogorkom društvu, kao i da u ovim kompleksnim uslovima u kojima živimo i borimo se sa virusom koji je pogodio cijeli svijet, postoje pojedinci i organizacije koji prepoznaju potrebu da investiraju u zdravstvo, jer time pomažu razvoju zdravstva i poboljšanju zdravstvene usluge i zaštite koja je svima potrebna“ - kazala je Bulatović.