Predsjednik Skupštine opštine Bijelo Polje Džemal Ljušković kazao je da je aktuelni saziv lokalnog parlamenta ušao u posljednju godinu svog mandata.

- Za pola godine Skupština je ostvarila ono što je bilo planirano za ovaj period. Na predhodnim sjednicama dominantno su bili aktuelni  izvještaji o radu organa i službi lokalne uprave, javnih ustanova i preduzeća. Posebno bih istakao izvještaj o radu predsjednika Opštine organa i službi lokalne uprave koji  je usvojen bez ijednog glasa protiv. Usvojeno je u skorijem periodu oko pedeset odluka. Planiramo da narednu sjednicu održimo tokom jula mjeseca, na kojoj ćemo razmotriti izvještaj o radu Turističke organizacije, Centra za podršku djeci i porodici, Program mjera iz oblasti ruralnog razvoja  i Program mjera iz nadležnosti  Sekretarijata za preduzetništvo i ekonomski razvoj, ali i nekoliko detaljnih urbanističkih planova. Radimo U lokalnom parlamentu skladno i harmonično i donosimo značajne odluke za građane privredu i vanprivredu, kazao je Ljušković.

Ljušković  ističe da je u planu i rekonstrukcija sale u kojoj se održavaju sjednice lokalnog parlamenta, ali i drugi značajni događaji.

-Tender je već raspisan i očekujemo realizaciju projekta do kraja ove godine, kazao je Ljušković.