U okviru obilježavanja Nacionalnog dana Crne Gore na Svjetskoj izložbi u Dubaiju EXPO 2020, privredne potencijale i turističke projekte predstavio je predsjednik Opštine Petar Smolović u više razgovora sa potencijalnim investitorima.

“Na moje veliko zadovoljstvo imali smo priliku da, kao dio državne delegacije, prezentujemo Bijelo Polje i sve potencijale na sajmu Expo Dubai. Zainteresovanim investitorima smo predstavili projekte Đalovića pećina i Ski centra Cmiljača, kao i mogućnosti za investiranje u 6 Biznis zona” – kazao je predsjednik Smolović.

On je iskazao zadovoljstvo što je na poziv Privredne komore Crne Gore imao priliku da sa delegacijom iz Bijelog Polja učestvuje na ovom značajnom događaju.

“Iz Bijelog Polja su na Expo 2020 učestvovali privrednici Hajriz Brčvak, Hasan Ramović, Sead Franca i Musa Ramović, koji su iskoristili mogućnost da globalnom auditorijumu predstave svoje kompanije” – kazao je predsjednik Opštine.

Drugog dana obilježavanja Nacionalnog dana Crne Gore održan je Biznis forum, na kojem su predstavnici Privredne komore Crne Gore potpisali Memorandum o razumijevanju sa predstavnicima Federacije privrednih komora Ujedinjenih Arapskih Emirata.