U okviru kampanje  ,,Zauzmi stav i budi zdrav“ u galeriji Centra za kulturu otvorena je izložba pod nazivom ,,Prevencija narkomanije" i uručene nagrade za najbolje likovne  i literarne radove.

Izložbu je otvorio Kemal Musić, predsjednik Žirija za ocjenu literarnih i likovnih radova, koji je istakao da je Žiriji imao težak zadatak da odabere najbolje.

-Posebno je značajno što su skoro svi radovi odgovorili temi i da mladi ljudi razmišljaju o zdravim stilovima života, kazao je Musić.

Prvo mjesto u kategoriji likovnih radova osvojila je Monika Prebiračević učenica OŠ ,,Risto Ratković“, drugo mjesto pripalo je Danilu Radoviću učeniku OŠ ,,Marko Miljanov“, dok je treće mjesto zavrijedila  Ajla Kapetanović učenica OŠ ,,9. Maj“.

 Prvo mjesto u kategoriji literarnih radova  osvojila je Jovana Obradović učenica OŠ ,,Risto Ratković“, drugo mjesto pripalo je Eniti Softić učenici OŠ ,,21. Maj“, teće mjesto osvojila je Nađa Merdović učenica OŠ ,,Risto Ratković“.

Sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu, Saida Čikić čestitala je nagrađenima i zahvalila se svim učesnicima, nakon čega je uručila priznanja nagrađenima.

Žiriji za ocjenu literarnih i likovnih radova radio je u sastavu, književnik Kemal Musić predsjednik i članovi Dražen Konatar profesor likovne umjetnosti i Milovan Rakonjac grafički dizajner.