Projekat "Mladi za mlade protiv narkomanije" koji je realizovan od strane NVO "Euromost" a podržan od strane Ministatstva zdravlja u Vladi Crne Gore, danas je završen dodjelom priznanja uspješnim polaznicima radionice koja je realizovana kroz projekat.

Priznanja je dodijelila sekretarka za lokalnu samoupravu Saida Čikić koja je pri tom istakla:" da je projekat veoma uspješno realizovan i da je njegog konačan rezultat osposobljavanje veoma kvalitetnih vršnjačkih edukatora. Takođe, veoma važno i pohvalno učešće velikog broja mladih ljudi, što raduje jer time pokazuju njihovu  savjesnost kada su ove stvari u pitanju a i važnost same poruke koju šalje ovaj  projekta."
Nakon dodjele priznanja Šejla Smakić i Hana Zoronjić koordinatorke u klubu mladih Euromost, su povodom tri godine rada kluba mladih, dodijelile i zahvalnice za doprinos na unapredjenju položaja mladih u
Bijelo Polje, sekretarki za lokalnu samoupravu Saidi Čikić, direktoru
JU "Dom starih"  Dejanu Pavićeviću, kao i zapošljenim u domu. Takodje, su dodijeljena je zahvalnica za doprinos na unapredjenju položaja mladih na sjeveru Crne Gore, Patriciji Pobrič iz Kotora, NVO" Naša akcija".
Članovi kluba su poslali jasnu poruku svim mladim ljudima, da se pridruže kako bi zajedno nastavili da rade na sličnim projektima, koji su u interesu naše zajednice jer tema je više nego važna borba protiv narkomanije.