Na zahtjev direktorice Opšte bolnice u Bijelom Polju dr Biserke Bulatović, sinoć su pripadnici Avio-helikopterske jedinice MUP-a prevezli iz Bijelog Polja do Kliničkog centra u Podgorici osmogodišnju A.P., koja je pala sa bicikla i zadobila teške povrede unutrašnjih organa.

Kako je saopšteno iz MUP-a, povrijeđena djevojčica je bila u teškom stanju, i po mišljenju ljekara u Bijelom Polju, bio je neophodan hitan prevoz.

"Ovo je četvrti put da Ministarstvo unutrašnjih poslova reaguje brzo i efikasno, kada je u pitanju prevoz povrijeđenih i bolesnih iz Opšte bolnice u Bijelom Polju do Kliničkog centra u Podgorici. Ovim putem izražavam poštovanje i zahvalnost na profesionalnosti i odgovornosti koje pokazuje MUP u ovakvim situacijama", navela je direktorica Opšte bolnice u Bijelom Polju dr Biserka Bulatović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je, kako poručuju, ovim činom još jednom potvrdilo da je u službi građana i da je spremno da reaguje svim raspoloživim kapacitetima, uvijek kada je to potrebno.