U prostorijama DOO Komunalno-Lim danas je održan sastanak rukovodstva ovog preduzeća sa predstavnicima Islamske zajednice Bijelog Polja i Opštine Bijelo Polje.

Tema sastanka bila je aktuelna situacija u vezi sa rješavanjem problema nastalih usled velikih padavina i uređenje gradskog groblja na Loznicama, kojim upravlja DOO Komunalno-Lim, a čiji je vlasnik Opština Bijelo Polje.

Direktor DOO Komunalno-Lim Radenko Vujošević je upoznao goste sa aktivnostima koje ovo preduzeće sprovedi na rješavanju problema muslimanskog gradskog groblja na Loznicama izazvanih obilnim padavinama, kao i sa planovima uređenja groblja u narednom periodu, čim vremenske prilike dozvole.

Na sastanku je konstatovano da je saradnja između institucija veoma dobra, a da će se sve aktivnosti na uređenju gradskog muslimanskog groblja obavljati kroz zajednički dijalog i saradnju u cilju stvaranja što boljih uslova na istom.

Predstavnici Islamske zajednice u Bijelom Polju iskazali su punu podršku za napore i aktivnosti koje ulaže DOO Komunalno-Lim, kako bi se riješili trenutni problemi na gradskom muslimanskom groblju i izrazili uvjerenje da će sve aktivnosti biti izvedene što je prije moguće zavisno od meteo prilika i na zadovoljstvo svih.

Sastanku su prisustvovali u ime Islamske zajednice predsjednik IZ u Bijelom Polju Haris Kurćehajić i Efendija Šefket Halilović, a ispred Opštine Fahridin Begović menadžer i direktor Direkcije za imovinu Ljubomir Sošić.

Nakon sastanka na poziv direktora Vujoševića zajedno su obišli gradsko muslimansko groblje na Loznicama.