Službenici Protivterorističke jedince ostvarili su zapažene rezultate na velikom međunarodnom takmičenju u crossfitu „Fortfight 2021“ u Sremskim Karlovcima, saopšteno je iz Uprave policije.

Proteklog vikenda u Sremskim Karlovcima održano je međunarodno takmičenje u crosfit-u na kojem su učestvovali Nikola Perović, Branko Šćekić i Vuk Kljajević.

Takmičenju su kako je saopšteno, prethodile kvalifikacije kroz koje je 190 najboljih takmičara iz šest kategorija izborilo pravo pojaviti se i učestvovati na ovom prestižnom takmičenju.

Dakle, 190 takmičara iz 36 klubova i 14 zemalja borili se za što bolji plasman i nakon šest wodova uslijedila su polufinala i finala.

"Perović, Šćekić i Kljajić su izborili plasman u finale u kom je Branko Šćekić osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji SCALED, dok je Kljajić Vuk u istoj kategoriji zauzeo četvrto mjesto.

U kategoriji MASTER Perović Nikola je u finalnom wodu osvojio prvo mjesto a u konačnom plasmanu zauzeo petu poziciju.Ovakvi rezultati su pravi pokazatelj dobrog trenažnog procesa i konkurentnosti naših takmičara kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima", kazali su iz Uprave policije.