Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje poziva sve zainteresovane da se do 15. juna prijave na javni poziv za besplatnu dodjelu plastenika za proizvodnju povrća za ovu godinu.

„Predmet Javnog poziva jeste dodjela plastenika za proizvodnju povrća. Podrška se odnosi na dodjelu lukova, najlona, kočića, spojnica i kopči, odnosno opreme neophodne za uspostavljanje plastenika. Korisnici podrške po ovom Javnom pozivu su registrovani poljoprivredni proizvožači i registrovana poljoprivredna gazdinstva (nosioci gazdinstva) sa teritorije opštine Bijelo Polje koji nijesu ostvarili pravo na dodjelu plastenika od lokalnog i državnog izvora finansiranja u poslednjoj godini“ – saopšteno je iz Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj.

Obrazac zahtjeva sa dokumentacijom propisanom ovim Javnim pozivom dostaviti na pisarnici Opštine, na adresu OPŠTINA BIJELO POLJE, Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj, Ul. Nedjeljka Merdovića 10, (sportska sala Nikoljac) 84000 Bijelo Polje, sa naznakom: po Javnom pozivu za besplatnu dodjelu plastenika za 2022. godinu.

Sve informacije o javnom pozivu možete saznati na linku ili putem broja telefona: 050/484-805 od 7-15 h (izuzev pauze 11:00 - 11:30h).