Opština Bijelo Polje radi Prostorno – urbanistički plan za područje cjelokupne Opštine. Ovaj planski dokument predstavlja osnov za razvoj naše opštine  za planski period do 2020. godine i postplanski period do 2025. godine. U cilju što kvalitetnije izrade ovog planskog dokumenta obrađivač plana Montenegro projekt iz Podgorice je pripremio tri razvojna scenarija izgradnje za cijelu opštinu i isti će prezentovati na više radionica zainteresovanim korisnicima prostora. Na ovim radionicama će se prikupiti sve primjedbe i sugestije građana, privrednih društava, javnih ustanova i drugih zainteresovanih korisnika prostora u cilju izbora najboljeg razvojnog scenarija za našu opštinu

Poziv za javnu raspravu povodom Prostorno – urbanističkog plana za područje cjelokupne Opštine

Opština Bijelo Polje radi Prostorno – urbanistički plan za područje cjelokupne Opštine.  Ovaj planski dokument predstavlja osnov za razvoj naše opštine  za planski period do 2020. godine i postplanski period do 2025. godine. U cilju što kvalitetnije izrade ovog planskog dokumenta obrađivač plana Montenegro projekt iz Podgorice je pripremio tri razvojna scenarija izgradnje za cijelu opštinu i isti će prezentovati na više radionica zainteresovanim korisnicima prostora. Na ovim radionicama će se prikupiti sve primjedbe i sugestije građana, privrednih društava, javnih ustanova i drugih zainteresovanih korisnika prostora u cilju izbora najboljeg razvojnog scenarija za našu opštinu.

Radionice na kojima će obrađivač prezentovati predložene scenarije razvoja će se održati dana:

-          24. 10. 2012. godine u

·         Prostorijama MZ Bistrica sa početkom u 10h

(za naselja Bistrica, Pećarska, Jablanovo, Kostenica, Negobratina i ostala naselja koja gravitiraju tom području)

·         Prostorijama MZ Sutivan sa početkom u 13h

(za naselja Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Metanjac, Unevina, Orahovica, Gubavač, Njegnjevo, Potkrajci, Kukulje i ostala naselja koja gravitiraju tom području)

·         Prostorijama MZ Zaton sa početkom u 17h

(za naselja Zaton, Lozna, Laholo, Goduša, Godijevo, Ivanje, Brzava, Femića krš, Prijelozi i ostala naselja koja gravitiraju tom području)

-          25. 10. 2012. godine u

·         Prostorijama MZ Pavino Polje  sa početkom u 10h

(za naselja Pavino Polje, Tomaševo, Potrk, Stožer, Kovren, Barice, Lijeska i ostala naselja koja gravitiraju tom području)

·         Velikoj sali SO-e Bijelo Polje sa početkom u 14h

(za gradsko područje i prigradska naselja)

-          01. 11. 2012. godine u

·         Velikoj Sali SO-e Bijelo Polje sa početkom u 11 h

Centralna radionica za odabir najboljeg scenarija.

 

Ovim putem pozivamo građane, privredne subjekte, javne ustanove, NVO i sve ostale zainteresovane korisnike prostora da prisustvuju ovim radionicama i daju svoje primjedbe, sugestije i predloge i na taj način učestvuju u odabiru najboljeg scenarija za razvoj naše opštine. Sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti u prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora opštine Bijelo Polje (kancelarija br. 32) svakim radnim danom od 09 do 15 časova ili na telefon 050/432 – 669, kao i pitanjima na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..