Predsjednik Opštine Bijelo Polje, Zaključkom br. 01-018/22-124. godine utvrdio je Nacrt Programa mjera za podsticaj ruralnog i održivog razvoja za 2022. godine, i obavezao Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanocništva u vršenju javnih poslova („Službeni list Crne Gore – opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.

 

PLAN JAVNE RASPRAVE

 

  1. Javna rasprava će se održati od 01.03.2022. do 16.03.2022. godine
  2. Nacrt Programa mjera za podsticaj ruralnog i održivog razvoja za 2022. godine će se:
  • Objaviti na sajtu opštine Bijelo Polje bijelopolje.co.me
  • U štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj, ul. Nedeljka Merdovića br 10. (kancelarija br. 1 II sprat Sportski centar Nikoljac).
  1. Centralna javna rasprava o Nacrtu Programa mjera za podsticaj ruralnog i održivog razvoja za 2022. godine održaće se u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, dana 11.03.2022. godine (petak) sa početkom u 10:00 h.
  2. Pozivaju se poljoprivredni proizvođači, nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, građani, nevladine organizacije (NVO), organi, javne službe, mjesne zajednice, ekološka udruženja i ostali zainteresovani da učešćem u javnoj raspravi i svojim sugestijama, komentarima, prijedlozima, kritikama isl. daju svoj doprinos kako bi sadržaj ovog Programa bio što kvalitetniji
  3. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelo Polje, u pisanoj formi, preko arhive Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj, Opština Bijelo Polje, ul. Slobode bb, do kraja javne rasprave, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  4. Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj razmotriće sve primjedbe, sugestije i prijedloge učesnika u javnoj raspravi, nakon čega će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj rapravi koji će biti dostupan javnosti preko veb sajta opštine Bijelo Polje.

 

Opština Bijelo Polje

Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj


Program mjera za podsticaj ruralnog i održivog razvoja za 2022.god...pdf

Zaključak-Nacrt Programa mjera za podsticaj ruralnog i održivog razvoja za 2022. godinu...pdf