PROGRAM JAVNE RASPRAVE
O NACRTU IZMJENA I DOPUNA DETALJNOG
URBANISTIČKOG PLANA »CENTRALNE ZONE« BIJELO POLJE


1. Nacrt Izmjena i dopuna DUP-a “Centralne zone” Bijelo Polje, stavljen je na javnu raspravu Zaključkom  o utvrđivanju br.01- 9556 od 02.10.2017. godine koji je donio predsjednik Opštine. Javna rasprava traje 15 dana, počev od 04.10. do18.10.2017.godine.

2. Zaključak o utvrđivanju Nacrta Izmjena i dopuna DUP-a “Centralne zone” Bijelo Polje i Program javne rasprave biće objavljeni u dnevnom listu ‘’DAN’’ i na internet sajtu Opštine Bijelo Polje WWW.bijelopolje.co.me

3. Javna rasprava održaće se u Sali Skupštine opštine Bijelo Polje radnim danima u vremenu od 10 do 12 časova.

4. Prezentacija Nacrta Izmjena i dopuna DUP-a “Centralne zone” Bijelo Polje od strane obrađivača – Republičkog zavoda za Urbanizam i projektovanje, održaće se dana 13.10.2017.godine sa početkom u 11 časova u sali Skupštine opštine Bijelo Polje.

5. Primjedbe i sugestije na Nacrt Izmjena i dopuna DUP-a “Centralne zone”, zainteresovani  mogu dostaviti u pisanoj formi Sekretarijatu za uređenje prostora Opštine Bijelo Polje, Ulica slobode br. 5, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


6. Javnu raspravu će sprovesti Sekretarijat za uređenje prostora Opštine Bijelo Polje. 

 

SEKRETARIJAT ZA UREĐENJE PROSTORA
OPŠTINE BIJELO POLJE


Zaključak možete preuzeti ovdje ...pdf

Nacrt Izmjena i dopuna DUP-a “Centralne zone” Bijelo Polje možete preuzeti ovdje ...rar