Film o legendarnom agentu Džejmsu Bondu „Nije vrijeme za umiranje”, biće prikazan 16. 17. i 18. februara u bioskopu bjelopoljskog Centra za kulturu.

Projekcije su od 19 časova, a ulaznice po cijeni od 3 eura,  mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu u danima projekcije od 11 do 13 i od 18 do 19 časova.

U filmu NIJE VREME ZA UMIRANJE Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom…

Glumačku ekipu filma čine: Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sejdu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc i Rejf Fajns u ulozi „M”. U filmu takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen. Reditelj filma je sjajni Keri Džodži Fukunaga.

Ovo je bioskopsko iskustvo koji se ne propušta. Vaše je samo da se potrudite da obezbijedite karte na vrijeme i doživite nastavak priče o voljenom agentu Džejmsu Bondu, koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, poručuju iz Centra za kulturu.

Pogledajte trejler filma: