Na repertoaru bjelopoljskog bioskopa ove nedjelje su dva nova filma. Publika će biti u prilici da uživa u filmovima “Čarobni Majk: Posljednji ples” i “Čovjek po imenu Oto”.

U utorak 14. februara od 20 časova na biće premijerno prikazan film Stivena Soderberga Čarobni Majk.

Film: Čarobni Majk - Poslednji ples

Raspored projekcija: 14. februar od 20h

Cijena karte: 3 eura

Žanr: komedija, drama

Režiser: Steven Soderberg

Dužina trajanja: 1h 47’

Uloge: Čejnin Tejtun, Salma Hajek, Kejtlin Džerard...

Država/Godina: USA/2023.

O filmu: Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radi kao barmen na Floridi. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, Majk bježi u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije...uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

U četvrtak i petak (16. i 17. februar) od 20 časova biće prikazan film „Čovjek po imenu Oto“, reditelja Marka Forstera, sa  dvostrukim oskarovcem Tomom Henksom u glavnoj ulozi.

 

Film: Čovjek po imenu Oto

Raspored projekcija: 16. i 17. februar od 20h

Cijena karte: 3 eura

Žanr: komedija, drama

Režiser: Mark Forster

Dužina trajanja: 2h 6’

Uloge: Tom Henks, Manuel Garsija Rulfo, Mariana Trevinjo

Država/Godina: USA/2023.

O filmu: Film Čovjek po imenu Oto govori o Otou Andersonu (Tom Henks), mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Kada se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva koje će okrenuti njegov svijet naglavačke.