PROGRAM JAVNE RASPRAVE
O NACRTU PROSTORNO URBANISTIČKOG PLANA OPŠTINE
BIJELO POLJE
 
 

1. Nacrt Prostorno – urbanističkog plana opštine Bijelo Polje sa Strateškom procjenom uticaja na životnu sredinu, stavljen je na javnu raspravu Zaključkom  o utvrđivanju br.01- 427 od 03.12.2013. godine koji je donio predsjednik Opštine. Javna rasprava traje 20 dana, počev od 03.12. do 22.12.2013.godine.

2. Zaključak o utvrđivanju Nacrta PUP-a opštine Bijelo Polje sa strateškom procjenom uticaja na životnu sredinu i Program javne rasprave biće objavljeni u dnevnom listu ''Vijesti'' i na internet sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me 

3. Javna rasprava održaće se u velikoj sali SO-e Bijelo Polje radnim danima u vremenu od 10 do 14 časova.

4. Centralna javna rasprava održaće se 17.12.2013.godine sa početkom u 10 časova u velikoj sali SO-e Bijelo Polje. Na centralnoj javnoj raspravi obezbijediće se prisustvo obrađivača plana.

5. Primjedbe i sugestije na Nacrt Prostorno – urbanističkog plana sa strateškom procjenom uticaja na životnu sredinu, zainteresovani  mogu dostaviti u pisanoj formi Sekretarijatu za uređenje prostora i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje, Ulica slobode br. 5, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  

6. Javnu raspravu će sprovesti Sekretarijat za uređenje prostora i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje. 

 
 
 
SEKRETARIJAT ZA UREĐENJE PROSTORA
I ODRŽIVI RAZVOJ
OPŠTINE BIJELO POLJE

  Zaključak o utvrđivanju Nacrta PUP-a Opštine Bijelo Polje možete preuzeti ovdje...pdf