Nacrt Odluke o vodosnabdijevanju seoskog područja  Opštine Bijelo Polje

 

Predsjednik Opštine Bijelo Polje, Zaključkom broj 01-3246 utvrdio je Nacrt Odluke o vodosnabdijevanju seoskog područja opštine Bijelo Polje, i obavezao Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova („Sl.list CG- opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.

 

PLAN JAVNE RASPRAVE

 

Javna rasprava će se održati od 02.06.2015. do 16.06.2015.godine.

 

 

Nacrt Odluke će se :

 

*Objaviti na sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me

 

*U štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za preduzetništvo i ekonomski razvoj ( kancelarija br.19, Sportski Centar Nikoljac, II sprat).

 

Centralna javna rasprava povodom Nacrta Odluke o vodosnabdijevanju seoskog područja  opštine Bijelo Polje, održaće se u Sali  SO-e Bijelo Polje, dana 16.06.2015.godine, sa početkom u 12 časova.

 

Pozivaju se građani, mjesne zajednice, zainteresovani organi i organizacije, privredna društva, preduzetnici, nevladine organizacije da učestvuju u javnoj raspravi.

 

Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za preduzetništvo i ekonomski razvoj u pisanoj formi, na adresu ul.Nedeljka Merdovića bb (Sportski  Centar Nikoljac- kancelarija br.19, II sprat) preko arhive, ili na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 

Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj, razmotriće primjedbe, prijedloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, nakon čega će sačiniti izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi koji će biti dostupan javnosti na sajtu Opštine Bijelo Polje.

 

Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj
V.D.S E K R E T A R,
Džafer Gusinjac, s.r.

 


 

Zaključak Nacrta  Odluke o vodosnabdijevanju seoskog područja  Opštine Bijelo Polje možete preuzeti ovdje...pdf

Nacrta  Odluke o vodosnabdijevanju seoskog područja  Opštine Bijelo Polje možete preuzeti ovdje...pdf