JAVNA RASPRAVA

Nacrt Lokalnog akcionog plana zaštite biodiverziteta Bijelog Polja 2018 – 2022. godine

 

            Predsjednik opštine Bijelo Polje, Zaključkom br. 01 – 2215 od 01.03.2018. godine utvrdio je Nacrt Lokalnog akcionog plana zaštite biodiverziteta Bijelog Polja 2018 – 2022. godine, i obavezao Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelo Polje, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanocništva u vršenju javnih poslova („Službeni list Crne Gore – opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.

 

PLAN JAVNE RASPRAVE

 

  1. Javna rasprava će se održati od 05.03.2018. do 20.03.2018. godine
  1. Nacrt Lokalnog akcionog plana zaštite biodiverziteta Bijelog Polja 2018 – 2022. godine će se:
  • Objaviti na sajtu opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me
  • U štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj (kancelarija br. 1 II sprat Sportski centar Nikoljac).
  • Centralna javna rasprava o Nacrtu Lokalnog akcionog plana zaštite biodiverziteta Bijelog Polja 2018 – 2022. godine održaće se u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, dana 16.03.2018. godine sa početkom u 12:00 h.
  • Pozivaju se građani, privredna društva, preduzetnici, nevladine organizacije (NVO), organi, javne službe, mjesne zajednice, ekološka udruženja i sekcije, lovačka i ribolovačka udruženja i ostali zainteresovani da učešćem u javnoj raspravi i svojim sugestijama, komentarima, prijedlozima, kritikama isl. daju svoj doprinos kako bi sadržaj ovog Plana bio što kvalitetniji
  • Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelo Polje, u pisanoj formi, na adresu Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj, Opština Bijelo Polje, ul. Slobode bb, preko arhive, do kraja javne rasprave, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  • Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj i Radna grupa za izradu ovog Plana, razmotriće sve primjedbe, sugestije i prijedloge učesnika u javnoj raspravi, nakon čega će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj rapravi koji će biti dostupan javnosti preko sajta opštine Bijelo Polje.

 

 

Opština Bijelo Polje

Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj


Zaključak možete preuzeti ovdje ... pdf

Nacrt Lokalnog akcionog plana zaštite biodiverziteta Bijelog Polja 2018 – 2022. godine možete preuzeti ovdje ... pdf