Predsjednik Opštine Bijelo Polje, Zaključkom broj 01-2240, utvrdio je Nacrt Odluke o radnom vremenu, i obavezao Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova („Sl.list CG- opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.

PLAN JAVNE RASPRAVE

1. Javna rasprava će se održati od 02.03.2018. do 17.03.2018.godine.

2. Nacrt Odluke će se :

*Objaviti na sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me

*U štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za preduzetništvo i ekonomski razvoj ( kancelarije br. 18 i 19, Sportski Centar Nikoljac, II sprat).

3. Centralna javna rasprava povodom Nacrta Odluke o radndom vremenu na teritoriji opštine Bijelo Polje, održaće se u zgradi Ekonomskog fakulteta u Bijelom Polju, ul.Slobode, dana 13.03.2018.godine, sa početkom u 12:00 časova.

4. Pozivaju se građani, mjesne zajednice, vjerske zajednice, privredna društva, preduzetnici, nevladine organizacije, organi, javne službe i stručne institucije da se uključe u proces javne rasprave i daju svoj doprinos da sadržaj Odluke bude što kvalitetniji.

5. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za preduzetništvo i ekonomski razvoj u pisanoj formi, na adresu ul.Nedeljka Merdovića bb (Sportski Centar Nikoljac- kancelarija br.18 i 19, II sprat) preko arhive, do kraja javne rasprave, ili na e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

6. Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj, razmotriće primjedbe, prijedloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi koji će biti dostupan javnosti na sajtu Opštine Bijelo Polje.

 

Opština Bijelo Polje

Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj


Zaključak možete preuzeti ovdje...pdf

Javna rasprava povodom Nacrta Odluke o random vremenu na teritoriji opštine Bijelo Polje možete preuzeti ovdje...pdf