Na osnovu člana 12 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu („Sl.list RCG“,br.80/05 i „Sl.list CG“,br.40/10, 73/10, 40/11, 27/13, 52/16 ), Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje 

 

OBAVJEŠTAVA

zainteresovanu javnost 

 

da je Crnogorski Telekom AD iz Podgorice, Moskovska 29, podnio zahtjev za odlučivanje o potrebi procjene uticaja na životnu sredinu za izgradnju bazne stanice mobilne telefonije „Bliškovo“, na dijelu kat.parcele br. 1471 KO Bliškovo , opština Bijelo Polje.

U vezi sa navedenim pozivamo zainteresovanu javnost da izvrši uvid u dostavljenu dokumentaciju u prostorijama Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje, kancelarija br.32, II sprat, svakog radnog dana u terminu od 9 do 11 časova.

Primjedbe i mišljenja u pisanoj formi, mogu se dostaviti na adresu ovog organa, kao i na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Rok za javni uvid i dostavljanje primjedbi i mišljenja u pisanoj formi može se izvršiti u roku od pet (5) dana od dana objavljivanja obavještenja.

  

   Ovlašćeno službeno lice                                                      SEKRETAR

     Danijela Lazarević                                                          Jasmin Ćorović