Na osnovu člana 14 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova ( ''Sl.list CG'' – opštinski propisi, broj 34/11 ), člana 167 Zakona o lokalnoj samoupravi ( ''Sl.list CG'', broj 2/18, 34/19 i 38/20 ) Uprava javnih prihoda Opštine Bijelo Polje, utvrđuje:

PROGRAM  JAVNE  RASPRAVE

  1. Povodom Nacrta Odluke o naknadama za korišćenje opštinskih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje, organizuje se javna rasprava, koja će trajati 15 dana. Javna rasprava počinje 12.05.2021. godine.
  2. Nacrt naznačene Odluke objaviće se na veb sajtu opštine Bijelo Polje: www.bijelopolje.co.me
  3. Centralna javna rasprava održaće se dana 26.05.2021. godine, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, sa početkom u 13 časova.
  4. Pozivaju se građani, privrednici, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi i javne službe, i stručne institucije, kao i druga pravna lica, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Odluke.
  5. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Upravi javnih prihoda, ul.Nedjeljka Merdovića bb, Bijelo Polje, kao i na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  6. Javnu raspravu sprovešće Uprava javnih prihoda.

 

 UPRAVA   JAVNIH   PRIHODA

OPŠTINA BIJELO POLJE

 

Zaključak o utvrđivanju Nacrta Odluke o naknadama za korišćenje opštinskih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje, možete preuzeti ovdje...pdf

Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje opštinskih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje, možete preuzeti ovdje...pdf