Na osnovu člana 16 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova (“Sl.list CG – opštinski propisi” br.34/11), člana 167 Zakona o lokalnoj samoupravi (“Sl.list CG” br.02/18, 34/19 I 38/20) Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj opštine Bijelo Polje, u t v r đ u j e:

 

 PROGRAM JAVNE RASPRAVE

 

Povodom Nacrta Programa mjera za podsticaj razvoja poljoprivrede za 2022. organizuje se javna rasprava, koja će trajati 15 (petnaest) dana. Javna rasprava poćinje 02.03.2022.godine.

  1. Nacrt naznačenog Programa  objaviće se na veb – sajtu opštine Bijelo Polje: www.bijelopolje.co.me
  2. Centralna javna rasprava održaće se 16.03.2021.godine u sali Skupštine opštine Bijelo Polje sa početkom u 12h
  3. Pozivaju se građani, privrednici, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi, javne službe i stručne institucije da se uključe u proces javne rasprave i daju svoj doprinos da sadržaj Programa bude što kvalitetniji.
  4. Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za preduzetništvo i ekonomski razvoj, Sportski centar “Nikoljac” Bijelo Polje, ili na email adresu  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
  5. Sekretarijat za preduzetništvo i  ekonomski razvoj će razmotriti primjedbe,predloge i  sugestije učesnika  javne rasprave i  sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

 

SEKRETARIJAT ZA PREDUZETNIŠTVO I EKONOMSKI RAZVOJ

OPŠTINA BIJELO POLJE


Programa mjera za podsticaj razvoja poljoprivrede za 2022.godine...pdf

Zaključak-Nacrt Programa mjera za podsticaj razvoja poljoprivrede za 2022.godinu...pdf