Građanima, mjesnim  zajednicama, nevladinim organizacijama, pravnim licima i drugim zainteresovanim subjektima da se uključe u javnu raspravu povodom razmatranja Nacrta Odluke o izmjenama Odluke o porezu na nepokretnosti, i Nacrta Odluke o   naknadama  za korišćenje opštinskih  puteva na teritoriji Opštine Bijelo Polje

 

U skladu sa članom 21 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova ("Sl. list Crne Gore - opštinski propisi", br. 34/11),  Uprava javnih prihoda opštine Bijelo Polje upućuje:

Poziv za javnu raspravu o Nacrtu Odluke o izmjenama Odluke o porezu na nepokretnosti, i Nacrta Odluke o   naknadama  za korišćenje opštinskih  puteva na teritoriji Opštine Bijelo Polje.

 Građanima, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, pravnim licima i drugim zainteresovanim subjektima da se uključe u javnu raspravu povodom razmatranja   Nacrta Odluke o izmjenama Odluke o porezu na nepokretnosti, i Nacrta Odluke o   naknadama  za korišćenje opštinskih  puteva na teritoriji Opštine Bijelo Polje.

Javna rasprava će se održati u četvrtak, 19.09.2013 godine u sali Skupštine opštine Bijelo Polje  sa početkom u  14 časova.

 

OPŠTINA BIJELO POLJE
UPRAVA JAVNIH PRIHODA

Odluku o porezu na nepokretnosti možete preuzeti ovdje...pdf

Nacrt odluke o izmjenama Odluke o porezu na nepokretnosti možete preuzeti ovdje...pdf

 

Nacrt odluke o naknadama  za korišćenje opštinskih  puteva na teritoriji Opštine Bijelo Polje možete preuzeti ovdje...pdf