PROGRAM JAVNE RASPRAVE
O NACRTU LOKALNE STUDIJE LOKACIJE ''DURMITOR''
U OPŠTINI BIJELO POLJE

Nacrt Lokalne studije lokacije ''Durmitor'', stavljen je na javnu raspravu Zaključkom  o utvrđivanju br.01- 35 od 11.03.2014. godine koji je donio predsjednik Opštine. Javna rasprava traje 15 dana, počev od 17.03. do 31.03.2014.godine.

 

Zaključak o utvrđivanju Nacrta LSL ''DURMITOR'' i Program javne rasprave biće objavljeni u dnevnom listu ''Vijesti'' i na internet sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me

Javna rasprava održaće se u prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora i održivi razsvoj opštine Bijelo Polje – kancelarija broj 32 radnim danima u vremenu od 10 do 12 časova.

Prezentacija Nacrta LSL od strane obrađivača ’’URBANPROJEKT MONT’’ PODGORICA, dio stranog društva ’’URBANPROJEKT’’ AD ČAČAK održaće se dana 25.03.2014.godine sa početkom u 10 časova u prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora opštine Bijelo Polje.

Primjedbe i sugestije na Nacrt LSL ‘’Durmitor’’, zainteresovani  mogu dostaviti u pisanoj formi Sekretarijatu za uređenje prostora i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje, Ulica slobode br. 5, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Javnu raspravu će sprovesti Sekretarijat za uređenje prostora i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje.

 

SEKRETARIJAT ZA UREĐENJE PROSTORA
I ODRŽIVI RAZVOJ
OPŠTINE BIJELO POLJE

 


Zaključak o utvrđivanju Nacrta LSL ''DURMITOR'' možete preuzeti ovdje...pdf