Predsjednik Opštine Bijelo Polje, Zaključkom broj 01-____ utvrdio je Nacrt Odluke o auto-taksi prevozu na teritoriji opštine Bijelo Polje, i obavezao Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova („Sl.list CG- opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.

PLAN JAVNE RASPRAVE

  1. Javna rasprava će se održati od 11.10.2017. do 25.10.2017.godine.
  2. 2. Nacrt Odluke će se :

*Objaviti na sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me

*U štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za preduzetništvo i ekonomski razvoj ( kancelarije br. 18 i 19, Sportski Centar Nikoljac, II sprat).

  1. Centralna javna rasprava povodom Nacrta Odluke o auto-taksi prevozu na teritoriji opštine Bijelo Polje, održaće se u Sali SO-e Bijelo Polje, dana 20.10.2017.godine, sa početkom u 12:00 časova.
  2. Pozivaju se građani, mjesne zajednice, privredna društva, preduzetnici, nevladine organizacije, organi, javne službe i stručne institucije da se uključe u proces javne rasprave i daju svoj doprinos da sadržaj Odluke bude što kvalitetniji.
  3. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za preduzetništvo i ekonomski razvoj u pisanoj formi, na adresu ul.Nedeljka Merdovića bb (Sportski Centar Nikoljac- kancelarija br.18 i 19, II sprat) preko arhive, do kraja javne rasprave, ili na e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  4. Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj, razmotriće primjedbe, prijedloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi koji će biti dostupan javnosti na sajtu Opštine Bijelo Polje.

 

Opština Bijelo Polje

Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj


Nacrt odluke o auto – taksi prevozu možete preuzeti ovdje ... pdf

Zaključak Nacrta odluke o auto – taksi prevozu možete preuzeti ovdje ... pdf