Na osnovu člana 20 Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu (“Službeni list CG”, broj 75/18 ) Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje

 

    OBAVJEŠTAVA

    zainteresovanu javnost

da je revident glavnog projekta DOO »Arch and Soul« investitora DOO „Pelengić Trade“, Industrijska bb, Bijelo Polje, podnio zahtjev za davanje saglasnosti na elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za izgradnju Industrijskog objekta-sušare za drvo, kotlarnice i parionice, spratnosti – prizemlje (P), na dijelu urbanističke parcele UP 43, koja se sastoji od kat.parcela br. 91/7, 91/22, 91/18 i 91/10 KO Nedakusi , u zahvatu Izmena i dopuna DUP-a Industrijske zone i područja terminala,  opština Bijelo Polje. 

U vezi sa navedenim pozivamo zainteresovanu javnost da izvrši uvid u dostavljenu dokumentaciju u prostorijama Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje, kancelarija br.32, II sprat, svakog radnog dana u terminu od 8 do 11 časova.

Rok za javni uvid teče od dana objavljivanja  pa do  21.01.2019. godine. Primjedbe i mišljenja u pisanoj formi dostaviti na adresu Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje, kao i na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Javna rasprava o predmetnom elaboratu održaće se u prostorijama preduzeća »Pelengić Trade« u ul.Industrijskoj bb u Bijelom Polju,  dana 21.01.2019. godine, sa početkom u 11 časova.

                       

 

                                                                                                                                                                                            Ovlašćeno službeno lice

                                                                                                                                                                                       Danijela Lazarević, dipl.ing.tehn.   

 

 

ELABORAT O PROCJENI UTJICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU ZA INDUSTRIJSKI OBJEKAT možete pogledati ovdje...pdf