Stečajni upravnik A.D. Vunarski kombinat – u stečaju Radojica Grba organizuje sastanak sa zainteresovanim kupcima, predstavnicima Opštine Bijelo Polje, privrednicima i direktorima javnih ustanova radi prodaje imovine ovogbivšeg društvenog preduzeća. Sastanak će se održati u skupštinskoj sali Opštine Bijelo Polje sa početkom u 10.00 h.

Sastanak oko prodaje Vunarskog kombinata

 

Stečajni upravnik A.D. Vunarski kombinat – u stečaju Radojica Grba organizuje sastanak sa zainteresovanim kupcima, predstavnicima Opštine Bijelo Polje, privrednicima i direktorima javnih ustanova radi prodaje imovine ovog  bivšeg društvenog preduzeća. Sastanak će se održati u skupštinskoj sali Opštine Bijelo Polje sa početkom u 10.00 h.

U saopštenju koji su potpisali stečajni upravnik i predsjednik Odbora povjerilaca Ljubisav Varagić, stoji da će se razmotriti Prijedlog plana segmentacije A.D. Vunarski kombinat - u stečaju, kako bi se došlo do najboljeg rješenja sa kojim bi upoznali Vladu Crne Gore.

Pozivaju se privrednici i svi zainteresovani kupci imovine ovog proizvodno – poslovnog centra, da prisustvuju prezentaciji Prijedloga plana segmentacije.