Predsjednik opštine Bijelo Polje je Zaključkom br.01 -018/22-396, od 21.07.2022. godine utvrdio Nacrt Plana za zaštitu i spašavanje od klizišta i odrona Opštine Bijelo Polje i obavezao koordinatora Radne grupe za izradu ovog Plana, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova („Službeni list Crne Gore – opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.

PLAN JAVNE RASPRAVE

  1. Javna rasprava će se održati od 21.07.2022. do 05.08.2022. godine
  2. Nacrt Plana za zaštitu i spašavanje od klizišta i odrona Opštine Bijelo Polje će se:

  -    objaviti na sajtu    Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me

  -  u štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama

      Službe zaštite i spašavanja Opštine Bijelo Polje ( Vatrogasni dom);

 

  1. Centralna javna rasprava o Nacrtu Plana za zaštitu i spašavanje od klizišta i odrona Opštine Bijelo Polje održaće se u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, dana 08.08.2022. godine sa početkom u 10 h.

4.Pozivaju se građani, privredna društva, preduzetnici, NVO, organi, javne službe, mjesne zajednice i ostali zainteresovani da učešćem u javnoj raspravi daju doprinos kako bi sadržaj ovog Plana bio što kvalitetniji.

5.Primjedbe,prijedlozi i sugestije dostavljaju se Službi zaštite i spašavanja, u pisanoj formi, na adresu Opštine Bijelo Polje ul.Slobode bb, preko arhive, do kraja javne rasprave ili na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

6.Radna grupa za izradu ovog Plana,razmotriće sve primjedbe,sugestije i prijedloge učesnika u javnoj raspravi,nako čega će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi koji će biti dostupan javnosti preko sajta Opštine Bijelo Polje.

 

Radna grupa za izradu Plana za zaštitu i spašavanje od klizišta i odrona Opštine Bijelo Polje


Zaključak-Nacrt Lokalnog Plana zaštite i spašavanja od klizišta i odrona za Opštinu Bijelo Polje...pdf

Plan zaštite i spašavanja od klizišta i odrona Opštine Bijelo Polje...pdf