Nacrt Odluke o javnom linijskom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji Opštine Bijelo Polje

 

Predsjednik Opštine Bijelo Polje , Zaključkom broj 01-603 utvrdio je Nacrt Odluke o javnom linijskom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine Bijelo Polje, i obavezao Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova („Sl.list CG- opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.

 

PLAN JAVNE RASPRAVE

 

Javna rasprava će se održati od 21.03.2015. do 04.04.2015.godine.

Nacrt Odluke će se :

*Objaviti na sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me

*U štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za preduzetništvo i ekonomski razvoj ( kancelarija br.19, Sportski Centar Nikoljac, II sprat).

Centralna javna rasprava povodom Nacrta Odluke o javnom linijskom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine Bijelo Polje, održaće se u Sali  SO-e Bijelo Polje, dana 02.04.2015.godine, sa početkom u 14 časova.

Pozivaju se građani, zainteresovani organi i organizacije, privredna društva, preduzetnici, nevladine organizacije da učestvuju u javnoj raspravi.

Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za preduzetništvo i ekonomski razvoj u pisanoj formi, na adresu ul.Nedeljka Merdovića bb (Sportski  Centar Nikoljac- kancelarija br.19, II sprat) preko arhive, ili na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj, razmotriće primjedbe, prijedloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi koji će biti dostupan javnosti na sajtu Opštine Bijelo Polje.

 

Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj

 

Broj: 15/1-134

Bijelo Polje, 20.03.2015.godine

 

S E K R E T A R,

Džafer Gusinjac, s.r.

 


Odluku o javnom  linijskom  prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji Opštine Bijelo Polje možete preuzeti ovdje...pdf

Zaključak o utvrđivanju Nacrta Odluke o javnom linijskom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji Opštine Bijelo Polje...pdf