Večeras i sjutra na repertoaru bioskopa novi film „Ti si taj“.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Centra za kulturu na dan projekcije od 11 do 13 i od 18 do 19 časova po cijeni od 3 eura.

O filmu Ti si taj: Romantična komedija sa Dženifer Lopez i Ovenom Vilsonom u glavnim ulogama.

Ket Valdez (Lopez) i nova atraktivna muzička zvijezda Bastijan (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) su najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički hit singl, „Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se vjenčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi.

Čarlija Gilberta (Oven Vilson), razvedenog srednjoškolskog profesora matematike, na koncert je povela njegova ćerka. Kada Ket nekoliko sekundi prije ceremonije sazna da ju je Bastijan prevario sa asistentkinjom, njen život se preokreće dok na sceni doživljava nervno rastrojstvo, preispitujući ljubav, istinu i odanost. I dok njen krhki svijet nestaje, ona se pronalazi u očima stranca iz publike…

Ako vas ono što poznajete iznevjeri, onda je možda odgovor ono što ne poznajete, i tako, u trenutku ludog nadahnuća, Ket odlučuje da se uda za Čarlija. Ono što počinje kao impulsivna reakcija, pretvara se u neočekivanu romansu. Ali kako se sile spremaju da ih razdvoje, postavlja se pitanje: mogu li dvoje ljudi iz tako različitih svjetova premostiti jaz između sebe i izgraditi mjesto gdje oboje pripadaju?