Od ponedjeljka, 12. septembra do srijede 14. septembra od 19 časova, u bjelopoljskom bioskopu će se prikazivati avanturistička drama – triler „Zver“, sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi.

U ovom napetom i nesvakidašnjem ostvarenju reditelja Baltazara Kormakura imaćete priliku da gledate borbu jednog čovjeka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.

Uz fantastične predjele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svijet, film „Zver“ na najiskreniji način predstavlja nam nagon za preživljavanjem, dramu koja se odvija u čovjeku dok pokušava da zaštiti svoju djecu, a sa druge strane nagonsku potrebu divlje zveri da po svaku cijenu bude neprikosnoveni vladar divljine.

Radnja filma: Dr Nejt Danijels koji je nedavno postao udovac, sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gdje je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls, stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje. Ali, ono što počinje kao putovanje isceljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživeo napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje…

Cijena karte 3 eura.

Originalni naziv filma i prevod: Beast / Zver.
Početak prikazivanja: 25. avgust 2022. Dužina trajanja: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2022. Žanr: triler, akcija. Uloge: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Jeffries. Reditelj: Baltasar Kormákur.