Luštica Development, The Chedi Luštica Bay i Mamula Island Hotel predstaviće preko stotinu novih radnih mjesta na Luštica Bay sajmu zapošljavanja koji će se održati danas u hotelu Franca od 10 do 16 časova.

Radne pozicije su otvorene u sektorima hrane i pića, domaćinstvu, transportu, sektoru sporta i rekreacije, te organizacije događaja, odnosa sa klijentima i kvalitet i kontrolu.

- Tokom sajma zapošljavanja, svi kandidati će imati priliku da saznaju više o planovima razvoja Luštice Bay, radu hotela The Chedi i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju za radnu poziciju na licu mjesta. Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Development visoko pozicionirana na listi ne samo najvećih već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Sajam je i prilika da se lično uvjere u jedinstvenost Luštica Bay destinacije i uživaju u njenim sadržajima - saopštila je Olga Radović, direktorka ljudskih resursa u Luštici Development.

Kako je istakla, potrebno je da svi kandidati donesu svoju radnu biografiju (CV) u štampanoj formi, u više primjeraka.

Bojana Filipović, šef sektora i ljudskih resusrsa u Hotelu Mamula Island pozvala je sve zainteresovane da ih posjete na sajmovima u Bijelom Polju i u Luštici Bay i lično se informišu o mogućnostima angažmana, da saznaju više detalja o konceptu i shvate viziju hotela Mamula Island.

- Želimo da oformimo tim profesionalaca koji će personalizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. U tom smislu želimo da proširimo tim novim licima sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidatima za početne pozicije - kazala je Filipović.

Hotel Mamula Island u predstojećoj sezoni nudi poslove u sektoru hrane i pića, na radnim mjestima konobara i pomoćnih radnika u kuhinji, odjeljenju domaćinstva potrebne su sobarice, radnici u vešeraju i na održavanju javnih površina a otvorene su i pozicije u sektoru logistike za radnike na prijemu robe.

Luštica Development, Hotel The Chedi i Mamula Island Hotel na crnogorsko tržište donose poslovnu praksu svjetskog renomea, nude mogućnost dugoročnog radnog angažmana, konkurentne zarade i rad u dinamičnom okruženju.

Informacije o radnim pozicijama dostupne su i na https://lusticabay.com/lustica-bay-sajam-zaposljavanja-u-pet-gradova/