Predstava ,,Kontraevolucija'', rađena po tekstu i u režiji Obrada Nenezića, biće izvedena u četvrtak, 29. aprila, u velikoj sali JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović - Strunjo'' s početkom u 19 sati.
U predstavi, čiji koproducenti su JU ,,Zahumlje'' i KIC ,,Budo Tomović'',  igraju: Jovan Dabović, Slavko Kalezić i Đorđe Tatić. Kostim i scenografiju radio je Darko Musić, muziku Nedjeljko Pejović, a ton i izbor muzike Ivan Zirojević.
 
,,Kontraevolucija" je duhovita drama, sa elementima tragične farse i apsurda. Predstava se bavi istraživanjem i ispitivanjem ljudske mašte i izdržljivosti,te evolucijom čovjeka i njegovog stvaralaštva, u ovom slučaju androida i njegove ljepše polovine - ginoida. U toj evoluciji učestvuju nauka, tajne službe, religija, teorije zavjere i zdrav razum. Sukob tih beskrajnih pojmova dovodi do komedije situacije i karakrera. 

Ulaz je besplatan. Broj gledalaca je ograničen zbog epidemioloških mjera. Besplatne ulaznice mogu se preuzeti na biletarnici Centra za kulturu radnim danima od 10h do 17h, a na dan izvođenja predstave od 9h do 19h.

Kontakt telefon za rezervaciju ulaznica: 067 211 478