Na repertoaru bjelopoljskog bioskopa ove nedjelje su tri nova filma. Publika će biti u prilici da uživa u filmovima “Šta ljubav ima sa tim?“, „Vatreno srce“ i „Krid III“.

U utorak i srijedu će biti prikazana romantična komedija „Šta ljubav ima sa tim“ od 20 sati.

Film: “Šta ljubav ima sa tim”

Raspored projekcija: 28. februar i 1. mart  od 20h

Cijena karte: 3 eura

Žanr: romantična komedija

Režiser: Shekhar Kapur

Dužina trajanja: 108 minuta

Uloge: Emma Thompson, Lily James, Oliver Chris, Shazad Latif, Asim Chaudhry

Država/Godina: VB/2022.

O filmu: Za rediteljku dokumentaraca i zavisnicu od aplikacija za sastanke Zoe (Lili Džejms), prevlačenje udesno je samo isporučilo beskrajni striming Mr Vrongsa, na užas njene ekscentrične majke Kejt (Ema Tompson). Za Zoinog prijatelja iz djetinjstva i komšiju Kaza (Šazad Latif), odgovor je da slijedi primjer svojih roditelja i odluči se za ugovoreni brak sa bistrom i lijepom nevjestom iz Pakistana. Dok Zoe snima njegovo putovanje od Londona do Lahorea da bi oženio strankinju, koju su izabrali njegovi roditelji, ona počinje da se pita da li bi mogla nešto da nauči iz potpuno drugačijeg pristupa pronalaženja ljubavi.

 

U srijedu i četvrtak u dva termina biće prikazan dječiji animirani film, u kojem šesnaestogodišnja Džordžija Nolan želi da krene stopama svog oca i sanja o tome da bude prva žena vatrogasac na svijetu.

Film: “Vatreno srce”

Raspored projekcija: 1-2. mart u 14h i 18h

Cijena karte: 3 eura

Žanr: animacija

Režiser: Theodore Ty, Laurent Zeitoun

Dužina trajanja: 92 minuta

Uloge: Đurđina Radić, Marko Mrđenović, Milan Tubić, Anja Orelj, Viktor Vlajić, Milan Antonić, Vladimir Marković Looney, Bojana Stamenov, Ognjen Drenjanin Ivona Rambosek, Jelena Marković, Milan Subotić, Igor Srećković

Država/Godina: FRA/2022.

O filmu: Kad misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju. Gradonačelnik Njujorka poziva Georgijinog oca iz penzije da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći da pomogne ocu i spasi svoj grad, Džordžija se prerušava u mladića zvanog „Džoi" i pridružuje se maloj grupi hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju da zaustave piromana.

 

Američki sportski film „Krid 3“ biće prikazan u četvrtak i petak u bjelopoljskom bioskopu.

Film: “Krid 3”

Raspored projekcija: 2-3. mart  od 20h

Cijena karte: 3 eura

Žanr: sportska drama

Režiser: Michael B. Jordan

Dužina trajanja: 116 minuta

Uloge: Tessa Thompson, Jonathan Majors, Michael B. Jordan, Florian Munteanu, Wood Harris

Država/Godina: USA/2022.

O filmu: Kada je prijatelj iz djetinjstva i bivše boksersko čudo, Damian (Jonathan Majors), ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj udarac u ringu. Sukob bivših prijatelja je više od tuče. Da poravna račun, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana — borca koji nema šta da izgubi.