Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro i ove godine organizuju sajmove zapošljavanja u Crnoj Gori u susret ljetnjoj sezoni.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg sajma zapošljavanja u Bijelom Polju, gdje je oko dvadesetak mladih iz našeg grada imalo priliku da radi tokom ljetnje sezone, Porto Monteengro, zajedno sa hotelom Regent Porto Montenegro i Buddha Bar Beach-om, organizuje sajam zapošljavanja 10. marta u sali hotela Franca od 10 do 14 časova.

Rukovodilac sektora za ljudske resurse, Sandra Kapičić, kazala je da već drugu godinu zaredom Porto Montenegro, osim tradicionalnog Sajma zapošljavanja u Tivtu, pruža priliku zainteresovanim kandidatima iz različitih krajeva Crne Gore da obave razgovor za posao u njihovom rodnom gradu.

“Za sve pasionirane profesionalce iz oblasti ugostiteljstva, osim Buddha Bar Beach-a koji će ove godine obilježiti svoju drugu godinu u marini Porto Montenegra, biće jako interesantna informacija da se ove godine u tivatskom naselju otvara novi restoran sa izvanrednom reputacijom na globalnom nivou, koji će zasigurno biti jedan od najboljih restorana u Crnoj Gori”, rekla je Kapičić.

Otvorene pozicije su i u, kako je dodala, sektorima marine, recepcije, maloprodaje i domaćinstva.

“Radujemo se upoznavanju budućih kolega i još jednom uspješnom, dinamičnom i uzbudljivom ljetu”, navela je Kapičić.

Hotel Regent Porto Montenegro u potrebi je za 140 sezonskih radnika na različitim pozicijama u sektorima kuhinje, hrane i pića, domaćinstva, dok se manji broj sezonaca potražuje na pozicijama u okviru recepcije, konsijerža i spa centra.

Direktorica ljudskih resursa hotela Regent Porto Montenegro, Žana Zeković, kazala je da se hotel Regent može pohvaliti velikim brojem prošlogodišnjih sezonskih radnika koji su izrazili želju da provedu i ovo radno ljeto sa nama.

“Za poslodavca je to veliki uspjeh, ne samo zbog toga što su iskusne i drage kolege opet sa nama, već zato što to jasno pokazuje da smo lijepo brinuli o njima i pružili im ljetnji posao kojem žele da se vrate”, navela je Zeković.

Ona je kazala da su prepoznati kao poslodavac koji profesionalno pristupa razvoju zaposlenih i uvjerena je da će uspješno prenijeti ljubav prema ovoj dinamičnoj profesiji na mlade koji se odluče da svoj karijerni put započnu ili nastave u hotelu Regent.

Više informacija o slobodnim radnim mjestima dostupno je na web stranicama: https://careers.portomontenegro.com/ i
https://careers-regentportomontenegro.talentlyft.com/.