Na osnovu člana 14 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova ( ''Sl.list CG'' – opštinski propisi, broj 34/11 ) , člana 167 Zakona o lokalnoj samoupravi ( ''Sl.list CG'', broj 2/18 i 34/19 ) Uprava javnih prihoda Opštine Bijelo Polje, utvrđuje:

 

PROGRAM  JAVNE  RASPRAVE

 

1. Povodom Nacrta Odluke o porezu na nepokretnosti, organizuje se javna rasprava, koja će trajati 15 dana. Javna rasprava počinje 02.09.2019. godine.

 

2. Nacrt naznačene Odluke objaviće se na veb sajtu opštine Bijelo Polje: www.bijelopolje.co.me.

3. Centralna javna rasprava održaće se dana 16.09.2019. godine, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, sa početkom u 13 časova.

4. Pozivaju se građani, privrednici, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi i javne službe, i stručne institucije, kao i druga pravna lica, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Odluke.

5. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Upravi javnih prihoda, ul.Nedjeljka Merdovića bb, Bijelo Polje, kao i na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

6. Javnu raspravu sprovešće Uprava javnih prihoda.

 

UPRAVA   JAVNIH   PRIHODA

OPŠTINA BIJELO POLJE

 


Zaključak o utvrđivanju Nacrta Odluke o porezu na nepokretnosti, možete preuzeti ovdje...pdf

Nacrt Odluke o porezu na nepokretnosti, možete preuzeti ovdje...pdf