Na osnovu člana 14 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova ( ''Sl.list CG'' – Opštinski propisi broj 034/11 ) , čl. 167 Zakona o lokalnoj samoupravi ( ''Sl.list CG'', broj 02/18 i 34/19 ) Sekreterijat za finansije Opštine Bijelo Polje, utvrđuje:

 

PROGRAM  JAVNE  RASPRAVE

 

1. Povodom Nacrta Odluke o izmjeni Odluke o budžetu Opštine Bijelo Polje za 2019. godinu organizuje se javna rasprava koja će trajati 15 dana. Javna rasprava počinje 02.10.2019. godine.

2. Nacrt naznačene Odluke objaviće se na veb sajtu opštine Bijelo Polje: bijelopolje.co.me

3. Stručna javna rasprava održaće se dana 10.10.2019. godine, u kancelariji sekretara Sekretarijata za finansije Opštine Bijelo Polje sa početkom u 13 časova.

4. Centralna javna rasprava održaće se dana 11.10.2019. godine, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, sa početkom u 13 časova.

5. Pozivaju se građani, privrednici, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi i javne službe, i stručne institucije, kao i druga pravna lica, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Odluke.

6. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekreterijatu za finansije, ul. Slobode bb, Bijelo Polje, kao i na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

7. Javnu raspravu sprovešće Sekreterijat za finansije.

 

SEKRETERIJAT ZA FINANSIJE

OPŠTINA BIJELO POLJE


Zaključak o utvrđivanju Nacrta Odluke o izmjeni Odluke o budžetu Opštine Bijelo Polje za 2019.godinu  možete preuzeti ovdje...pdf

Nacrt odluke o izmjeni Odluke o budžetu Opštine Bijelo Polje za 2019.godinu možete preuzeti ovdje...pdf