Na osnovu Odluke o finansiranju sporta (Sl CG- OP – BP 08/19 br. odl. 02-1148), člana 25 predviđeno je da Centar za sport i rekreaciju dodjeljuje jednom godišnje priznanja iz oblasti sporta. Shodno navedenoj Odluci i Pravilniku o dodjeli godišnjih priznanja iz oblasti sporta br.428/19 JU Centar za sport i rekraciju objavljuje:

Javni poziv

za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2019.godinu

Odlukom o finansiranju sporta (Sl CG- OP – BP 08/19 br. odl. 02-1148) , člana 28 i 29 sportska organizacija je dužna dostaviti JU Centar za sport i rekreaciju dopis sa predlogom sportista i sportskih organizacija za dodjelu priznanja za 2019.godinu u sledećim kategorijama:

1. najbolji sportista,

2. mladi pespektivni sportista,

3. sportska ekipa godine

4. sportski radnik godine,

5. trener godine,

Sportske organizacije predlažu sportiste i sportske radnike koji svoje djelovanje ostvaruju na teritoriji Opštini Bijelo Polje, kao i sportske organizacije čije je sjedište na teritoriji Opštine Bijelo Polje, a postigli su zapažene rezultate u 2019. godini.

Predlog za priznanje mora biti obrazložen i dostavljen JU Centar za sport i rekreaciju- Komisiji u roku od 15 dana od dana objavljinja na oglasnoj tabli JU Centar za sport i rekreaciju i na sjatu Opštine Bijelo Polje.

Uz predloge za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta JU Centar za sport i rekreaciju poziva  sportske organizacije da dostave  sve postignute rezultate svojih članova na Državnim prvenstvima ovjerenim od strane matičnih saveza.

Sve dodatne informacije mozete dobiti svakog radnog dana 07:00-15:00 u JU Centar za sport i rekreaciju.

 

JU Centar za sport i rekreaciju

Direktor 

Marko Maslovarić