Na osnovu člana 14 a u vezi sa članom 23 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova ( ''Sl.list CG'' – opštinski propisi br. 034/11 ) i čl. 167 Zakona o lokalnoj samoupravi ( ''Sl.list CG'' br. 002/18 ) Sekretarijat za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Opštine Bijelo Polje, utvrđuje:

 

PROGRAM  JAVNE  RASPRAVE

Nacrta Izmjena i dopuna Programa privremenih objekata za teritoriju Opštine Bijelo Polje za period od 2019 godine do 2024 godine

 

  1. Javna rasprava povodom Nacrta Izmjena i dopuna Programa privremenih objekata za teritoriju Opštine Bijelo Polje za period od 2019 godine do 2024 godine trajaće 15 (petnaest) dana.

Javna rasprava počinje 25.04.2019.godine.

  1. Nacrt Programa objaviće se na veb sajtu opštine Bijelo Polje: www.bijelopolje.co.me .
  2. Centralna javna rasprava održaće se dana 08 i 09.05.2019. godine, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, sa početkom u 9 časova.
  3. Pozivaju se građani, privrednici, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi i javne službe, i stručne institucije, kao i druga pravna lica, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Programa.
  4. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se radnim danima u prostorijama Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj, kancelarija br.5 u vremenu od 12 h do 15 h, ul.Nedjeljka Merdovića bb, Bijelo Polje, na Arhivu Opštine, kao i na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
  5. Javnu raspravu sprovešće Sekretarijat za stambeno komunalne poslove i saobraćaj.

 

SEKRETARIJAT ZA STAMBENO KOMUNALNE POSLOVE I SAOBRAČAJ

OPŠTINA BIJELO POLJE


Nacrt izmjena i dopuna Programa privremenih objekata za teritoriju Opštine Bijelo Polje za period od 2019 godine do 2024 godine možete preuzeti ovdje ... pdf

Zaključak možete preuzeti ovdje ... pdf